KOLLEKTION


Inga säsonger   Tidlösa plagg   Oändliga kombinationsmöjligheter   Utan ansträngning


"Jag har utgått från mina önskemål och försökt skapa plagg med en skön känsla. När du tar på dig plaggen vill jag att du känner dig stark, självklar och vacker. Du tycker om att det finns många användningsområden; hemma, på resa, när du arbetar, på yogamattan och/eller bara som ett underbart basplagg i din garderob. Färgerna, passformen och den höga kvalitén gör det lätt för dig att välja de plagg du vill ha. Kombinationsmöjligheterna är enorma och underlättar ditt liv. När du sedan tar på dig plaggen slås du av den rofyllda känslan som kläderna ger. Det ger dig ett lugn, nu behöver du inte prestera, utan kan bara tänka på dig själv. Du känner dig fri från alla yttre krav, även inombords. Du mår bra hela vägen in i själen. Från mig till dig."  Katarina Waldenström

KWOSHARE är kollektionen med en uttalad mening – att möta kvinnors behov av utrymme i såväl garderob som sinne. Att skapa kläder som bidrar till ett lugn. Kläder som har ett meditativt förhållningssätt. Det är ett nytt sätt att tänka runt stil och mode. Alla delar i kollektionen fungerar utmärkt med varandra, och har oändliga kombinationsmöjligheter. Materialen är mjuka och miljömedvetna i lugna färger och med smickrande passform – för verkliga kvinnor med verkliga kroppar. En hållbar och tidlös elegans som har sin givna plats i varje kvinnas garderob. Vi kallar det MINDFUL WEAR.

– Att skapa lugn och ro både i kvinnors hyllor och sinne är en viktig drivkraft för mig. Kläderna har sitt ursprung ur yogan, men användningsområdet är brett. Det finns många tillfällen att bära KWOSHARES plagg – hemma, på resan, på yogamattan, men också en mer avslappnad dag på kontoret, säger Katarina Waldenström.

MATERIAL

Viskos/Elastan, Velour, Bomullspoplin, Merinoull, Sammet, Siden, Lammpäls

Alla material vi använder i våra kollektion kräver omvårdnad.
Läs igenom tvättinstruktionerna noggrant för att säkerställa livslängden på ditt/dina plagg.
Försök att alltid använda ångstrykjärn vid strykning.
Gällande plagg i viskos/elastan och bomullspoplin är det tvätta-hänga som gäller, 40 grader - behöver ej strykas.
 


UPPBYGGNAD

KWOSHARE kollektionen är uppbyggd på ett sätt som skapar lugn och ro.
Vi har aktivt valt att inte följa säsonger utan mer att en bas utgör grunden, vi har tillägg som passar basen och som stärker inriktningen beroende på var du bor och/eller inom vilket användningsområde kläderna ska användas. Vår edge kan vara externa och egna varumärken, eller en kvinna/kollektiv med en hantverkstradition som lyfter vår bas och som gör hela konceptet nytt och fräscht på ett hållbart sätt. 
BAS - vår viskos/elastan kollektion i klassiska basfärger, basmodeller finns alltid
ADDITIONAL - vår merino och bomullspoplin kollektion, finns alltid men modeller + färger kan ändras
EDGE - sammet/siden från KWL, päls från Fur Icon, kashmir plagg och mocka väskor från KWOSHARE