VARUMÄRKET

KWOSHARE är en helt ny klädfilosofi som bidrar till ett mer hållbart liv för kvinnor.
En tidlös och kvinnligt smickrande kollektion med ett uttalat syfte – att skapa ro och utrymme i kvinnans garderob, men också i hennes själ.
Vi kallar det MINDFUL WEAR.
 – Många kvinnor uttrycker en brist på tid och eget utrymme. Min viktigaste drivkraft är att skapa mer plats för kvinnor. Jag vill gärna bidra till att de ser sig själva, och att de tycker om sig själva, säger kreatören och entreprenören Katarina Waldenström.
 KWOSHARE är kollektionen med en uttalad mening – att möta kvinnors behov av utrymme i såväl garderob som sinne. Att skapa kläder som bidrar till ett lugn. Kläder som har ett meditativt förhållningssätt. Det är ett nytt sätt att tänka runt stil och mode. Alla delar i kollektionen fungerar utmärkt med varandra, och har oändliga kombinationsmöjligheter. Materialen är mjuka och miljömedvetna i lugna färger och med smickrande passform – för verkliga kvinnor med verkliga kroppar. En hållbar och tidlös elegans som har sin givna plats i varje kvinnas garderob.
– Men MINDFUL WEAR betyder också att ta hand om sig själv och sina medmänniskor. Att ge sig själv tid. Att skapa utrymme i sitt liv. Och att påminna sig om att det alltid finns ett val, säger Katarina Waldenström.

Katarina Waldenström har tidigare skapat hållbara kläder under eget namn, men nu har märket utvecklats till KWOSHARE – hennes initialer och en sammanslagning av orden women och share.
– Jag vill skapa kläder som är mindful, som håller länge, och som är tidlösa i designen. Hos oss hittar man den ultimata basgarderoben som är rofylld, feminin och modern, säger Katarina Waldenström.
KWOSHARE är varumärket utan krav. Inga loggor, inga skrikiga färger. Inga plagg som tar över. Med nyckelplaggen från KWOSHARE blir livet enklare och lugnare. Det finns många tillfällen att bära KWOSHARES plagg – hemma, på resan, på yogamattan, men också en mer avslappnad dag på kontoret.
– Jag vill överföra det rofyllda tänk som finns inom meditation och yoga – till fashion. Den som en gång börjat fundera över egen tid, och hur viktigt det är med lugn och ro, vill inte ha något annat. Så tänker jag att det är även med mode och stil. KWOSHARE är i all högsta grad ett värdebaserat märke.

SAMTIDA      KVINNLIGT      HÅLLBARTMIN VISION

Min vision är att alla kvinnor, som delar vår värdegrund;
-  ska ha en hylla eller ett skåp i sin garderob med 5-7 plagg från KWOSHARE
- tänker på KWOSHARE när man ska bygga en snygg, långsam och hållbar garderob
- handlar från KWOSHARE för att varumärket delar med sig och ser kvinnor
- ser KWOSHARE som sin musa


BE LIBERATED
WALK THE TALK
PURE STYLE STAYS LONGER